Sahibinden En İlginç Ürünler

1. İnönü Stadyumu'ndan hatıra çim ve koltuk

1. İnönü Stadyumu'ndan hatıra çim ve koltuk
İnönü Stadyumu'nun tadilata girdiği dönemde bir taraftar sahadan hatıra olması nedeniyle biraz çim ve bir koltuk almış ve bunu da internet üzerinde satışa çıkarmış. İkinci el ve çok kullanılmış tarafta koltuğundan daha güzel bir hatıra olamaz herhalde.

2. Karaciğer
2. Karaciğer
Satışa çıkartılan en ilginç ürünlerden biri de bir kullanıcının karaciğeri oldu. Florida'da internet üzerinden karaciğerini satmak için ilan veren bir kullanıcı 5,7 milyon dolara bir alıcı bulmasına rağmen, internet üzerinden organ satışının yasak olmasından dolayı site bu ilanı yayından kaldırdı.

3. Sivas mangal köpeği
3. Sivas mangal köpeği
Sivas Kangal değil, mangal köpeği de Türkiye'de internet üzerinden satışa çıkan ilginç ürünler arasında yer alıyor. Mangalın başında duran bu köpek, kesinlikle etleri yemiyor ve etleri çevirme zamanı geldiğinde havlayarak sahibine haber veriyor.

4. Alnına reklam veren adam
4. Alnına reklam veren adam
Bir adam alnını eBay'de açık artırmaya çıkardı ve 30 gün boyunca geçici bir dövme ile alnına markanın logosunu, sloganını, internet sitesi gibi reklamlar alacağını söyledi. Bu açık artırma 322 dolar ile sonlandı.

5. Ayda tapu
5. Ayda tapu
Nasa'dan onaylı, gündüzleri sıcak, akşamları çok soğuk, yıldız ve evren manzaralı bir de güneş sevmeyenler için karanlık tarafı olan ayda tapu bile internet üzerinden satışa çıkarıldı.

6. Britney Spears'ın sakızı
6. Britney Spears'ın sakızı
Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın bir otelden çıkarken düşürdüğü sakızı internet üzerinden satışa çıkartan kullanıcı bu sakızı 239 dolara sattı.

7. Bridgeville kasabası
7. Bridgeville kasabası
30 haneye sahip olan Bridgeville kasabası, 3 kez internette satışa çıktı ve Kuzey California'da yer alan bu kasaba 1,77 milyon dolara satıldı.

0 yorum:

Altın Piyasası

Canlı Maç Sonuçları