Bugün Gündemden Haberler

Bursa'da İlginç Büfe Soygunu -  Olay, saat 06.00'da merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Bursa'nın en işlek caddelerinden birinde yaşanan hırsızlık olayından bir gün önce marketine güvenlik kamerası taktıran S.Ş.’nin korktuğu başına geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir şahıs, büfenin önündeki dolapları kontrol etmeye başladı. Ortalığın sakinliğinden yararlanan zanlı, ilk denemesinin ardından kendi büfesiymiş gibi kilidi açtı. Daha sonra çikolata ve sakızları tezgahın üzerine koyan şahıs olay yerinden uzaklaştı. Kimliği belirsiz şahıs, 5 dakika sonra tekrar büfeye gelerek tezgahın üzerinden çikolata ve sakızları alarak poşetine koydu. Rahat tavırları ile dikkat çeken şahıs, büfenin kilitlerini tekrar takarak olay yerinden uzaklaştı.



"Operasyon hazırlığı Nisan 2013'te Amerika'da yapıldı" -  Trabzon'da halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan17 Aralık operasyonuna ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Erdoğan Halk Bankası'na yönelik operasyon hazırlığını Nisan 2013'te ABD'de planladığını söyledi.


Fethullah Gülen'den yeni açıklama! - "Umumun hukukuna tecavüz edilmişse, bir tek arpa umum milletin hakkıysa, o yenmişse, o mevzuda birisi göz yumuyorsa, o da o haramîlerle müşterek demektir. İşte orada göz yumulamaz" dedi.

"Mesâvîyi Allah biliyor, harâmîliği Allah biliyor, hırsızlığı Allah biliyor, rüşveti Allah biliyor. Öbür tarafta teker teker tek arpadan hesap sorma esprisine bağlı olarak hepsinin hesabını Allah sorar" diyen Gülen, "Hırsızı görmeden hırsızı yakalayanın üzerine gidenler, cinayeti görmeyip de masum insanlara cürüm atmak suretiyle onları karalamaya çalışanlar.. Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin" diye konuştu.

Galatasaray, yıldız futbolcuyu İstanbul'a getirdi - Galatasaray'ın kadrosuna katmak istedigi Brezilyalı futbolcu Alex Telles İstanbul'a geldi

Genç oyuncu, sarı kırmızılı yönetim ile masaya oturmak üzere İstanbul'a geldi. Başarılı sol bekin ufak pürüzleri giderdikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

Gremio'da forma giyen başarılı sol bek, transferde ufak pürüzleri giderdikten sonra resmi imzayı atacak. Galatasaray yönetimi, Telles icin Gremio'ya 7 milyon euro vermeye hazir. Oyuncunun da 1.5 milyon euro yıllık ücret alacağı öğrenildi.

Alex Telles, Galatasaray'ın yabancı kadrosunda yer açıldıktan sonra kadroya katılabilecek. Genç sol bekin devre arası kampına katılması bekleniyor.

Kayseri'de otobüs kazası!.. Ölü sayısı 11'e yükseldi -  Kaza saat 17.45 sıralarında Erciyes- Hacılar dağ yolunda meydana geldi. Hafta sonu Kayseri'ye gelen Niğde Üniversitesi öğrencileri, Erciyes Dağı'na çıktı. Akşam dönüşe geçen üniversitelileri taşıyan Durmuş Ozan 51 AD 105 plakalı otobüs, karlı yolda rampa aşağı inerken, iddiaya göre balatalarının aşırı ısınması nedeniyle freni tutmadı. Sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otobüs yol kenarındaki elektrik direğine çarparak, şarampole devrildi.

Otobüste bulananlardan yaralananlar olurken, kaza yerine 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralılara müdahale etmeye, otobüsteki üniversiteliler de yaralıları ambulansa taşımaya çalışırken, rampa aşağı hızla gelen ve sürücünün kimliği henüz öğrenilemeyen 51 HV 762 plakalı minibüs, hem ambulansa hem de yaralılara müdahale eden görevliler ve otobüs yolcularına çarptı.
Katliam gibi kazada, oralık bir anda savaş alanına döndü ve cesetlerle yaralıların etrafa savruldu. Gönderilen takviye ekipler karlar üzerine savrulan yaralılara müdahale etti ve cesetleri topladı.
İlk belirlemelere göre 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazada 31 kişi yaralandı. Yaralılar, kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Karlar üzerindeki cesetler de görevliler tarafından toplanarak morga kaldırdı.

İstanbul'da 25 polis müdürünün daha yeri değişti -  Operasyonu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da arasında bulunduğu 11 emniyet müdürünün görevden alınmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da görevden alındı. Yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi. Öyle ki sarsıntı dinmek bilmedi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Özcan Bulduk ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız'ın da arasında bulunduğu 25 emniyet müdürünün daha görev yerleri değiştirildi.


Kocaeli'de trafik kazası: 4 yaralı - Karamürsel ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Neşe Kurt (32) yönetimindeki 16 LF 950 plakalı otomobil, D-130 karayolu Dereköy Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Kazada, sürücü Kurt ile araçta bulunan Muhammet, Kübra ve Şengül Alemdar yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Şengül Alemdar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.








Fenerbahçe Bu Hafta İki Kulvarda da Kaybetti - Fenerbahçe Süper Lig’de Karabükspor ile oynadığı son 4 maçta mağlup oldu.

Bu sezon deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe geçen sezon son hafta deplasmanda oynadığı Karabükspor maçını 3-2 kaybetmişti. Fenerbahçe geçen sezon sahasında oynadığı Karabükspor maçını 3-1 kaybeden Fenerbahçe, 2011-12 sezonunda ligin 2.yarısında Karabükspor ile deplasmanda oynadığı maçı da 2-1 mağlup tamamlamıştı.
OBRADOVİC ÇILDIRDI ; Pınar Karşıyaka,  karşılaşmayı 10 sayı farkla 76-66 kazandı. 
Fenerbahçe Ülker, ligin 11. haftasında 4. yenilgisini alırken, Pınar Karşıyaka ise 8. galibiyetini elde etti. 

0 yorum:

Altın Piyasası

Canlı Maç Sonuçları